Monnik Mysterie 2016

,

 Ook in 2016 is er weer een Monnik Mysterie!

Help je mee het nieuwe raadsel op te lossen?

monnikmysterie

Kom zaterdagavond  8 oktober tussen 17.30 en 21.30 uur naar Scouting St. Christoforus. Deze nacht is bij uitstek geschikt om het raadsel te ontwarren. Een raadsel dat ik die nacht met jullie zal delen. Na een middeleeuwse maaltijd zoeken we in het donker naar de oplossing die al eeuwen op zich laat wachten… Trek oude kleren aan want het zal een barre tocht worden. Aan het einde van de avond, als de queeste succesvol was, zullen we dat bij het kampvuur vieren.

Gegroet,  Dionysius

 

Belangrijke gegevens

Datum: zaterdagavond 8 oktober

Adres:  Monnikensteeg 4, Arnhem

Start: om 17.30 uur met eten om 19.00 uur begint het mysterie

Einde: ca. 21.30 uur

We zoeken nog hulp van ouders en grote broers of zussen.

Je kunt je hier aanmelden

kampvuur