Kunstenaar David Tonnaer: ‘Muziek helpt mij te verbeelden wat ik voel’

Met de expositie ‘Da Capo al fine’ wil kunstenaar David Tonnaer uit Arnhem een brug slaan naar muziek. Zijn werken zijn tot en met 2 juli te bewonderen in Rozet.

Verwondering en spanning
Da capa al fine. Ofwel: een muziekstuk herhalen tot aan het eind suggereert het verlangen muziek nogmaals te willen beluisteren, omdat het de eerste keer indruk maakte en je de verwondering en spanning wilt vasthouden”, zegt hij.

Muziek als inspiratiebron
David Tonnaer is kunstenaar, docent, adviseur en coach op het gebied van beeldende kunst. Voor hem is muziek een belangrijke inspiratiebron. In zijn werk wil hij contrasten oproepen tussen subtiliteit en kracht, rust en dynamiek. Daarnaast fotografeert hij wolkenluchten en details van boten. Door deze foto’s te combineren en over elkaar te leggen, ontstaan er nieuwe beelden.

D3rde Verdieping
De werken van David Tonnaer zijn te bekijken van maandag tot en met vrijdag tot en met 2 juli (tussen 9.15 en 12.30 uur)  in lokaal 3.09 en de vitrinekast.

Voor meer informatie kunt u terecht bij D3rde Verdieping.