Kliederkerk: Jozef en zijn jas vol dromen

We reizen Jozef achterna! Ga je 25 juni met ons mee?  We starten met leuke activiteiten om in de stemming te komen. Zo krijgen de kinderen een eigen mantel die ze kunnen versieren. Ook zijn er buitenactiviteiten waar ze lekker kunnen spelen.

Vrouw van Potifar
Voor de jongeren en volwassenen willen we aan de slag met de problemen waar Jozef tegenaan loopt. Denk aan zijn relatie met zijn broers en de avances van de vrouw van Potifar.

Warme hap
Als we zijn ‘uitgerommeld’, volgt de vertelling van het verhaal van Jozef. Net als in het verhaal willen we het goed afsluiten, met gevulde magen. We eten aansluitend met z’n allen een warme hap. Kom ook en wees erbij! Als je zin hebt, mag je iets lekkers voor de koffie meenemen.

Wanneer: 25 juni
Hoe laat: 16:00 – 18:00 uur
Waar: De Salamander – Meikers 3, 6846 HR Arnhem (Schuytgraaf)
Kosten: vrijwillige bijdrage