Zomerkerkdiensten over thema reizen

Reizen als opdracht, noodgedwongen reizen of reizen als geestelijke houding. Wat zegt het thema ‘reizen’ jou?

Bijbelverhalen 

Deze zomer houden de Bethlehemkerk, de Diaconessenkerk en de Opstandingskerk in Arnhem samen zomerdiensten met als thema ‘reizen’.  Aan de hand van verschillende bijbelverhalen denken we na over dit thema. Elke dienst musiceert een klein ensemble, bestaande uit leden van de drie wijkgemeenten.

Kinderoppas 
Er is in iedere dienst kinderoppas. Voor oudere kinderen zijn er kleurplaten,
passend bij het thema ‘Reizen’.
Voor mensen die moeite hebben met langere reisafstanden zijn er taxidiensten van de drie kerken met extra capaciteit beschikbaar. Op de plattegrond staan de data en plaatsen van de gezamenlijke zomerdiensten.

  rooster