Voorstelling kloosterhervormer Teresa van Avila in Parkstraatkerk

Een voorstelling die helemaal in het teken staat van Teresa van Avila. Op zondag 3 december wordt er stilgestaan bij deze zestiende-eeuwse mystica en kloosterhervormer. De voorstelling ‘Teresa en de innerlijke burcht’ wordt afgewisseld met muziek, dans, zang en bespiegelingen.

Spanje
Teresa van Avila trad al op jonge leeftijd het klooster in en na een bekeringservaring ontpopte ze zich tot een groot kloosterhervormer. Onvermoeibaar reisde ze Spanje rond en stichtte daar het ene klooster na het andere. Daarnaast schreef ze ook verschillende boeken en brieven. Voor haar was God niet alleen te vinden in de kerk en in het gebed, maar ook tussen de mensen in het dagelijkse leven.

De voorstelling wordt georganiseerd door D3rde Verdieping en de Parkstraatgemeente. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.d3rdeverdieping.nl 

Locatie: Parkstraatkerk, Parkstraat 31a in Arnhem
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: 8,-
Gelrepas en studenten: 6,-