Om onze activiteiten van de Protestantse Gemeente Arnhem voort te kunnen zetten, is financiële steun hard nodig. Met dat geld kan de PGA het kerkelijk werk in Arnhem betalen. Daarom roept de PGA haar leden met ‘Actie Kerkbalans’ (opnieuw) op om haar te ondersteunen met een financiële bijdrage. Actie Kerkbalans is de grootste, jaarlijkse inzamelactie.

Digitaal 
Nieuw is dit jaar dat er ook digitaal een toezegging kan worden gedaan. Dat kan via: https://pgarnhem.nl/kerkbalans/

Actie Kerkbalans 
Meer dan 2.000 kerken in Nederland vragen hun kerkleden de komende tijd om een bijdrage voor hun kerk. Vanaf 20 januari is de landelijke aftrap van de Actie Kerkbalans. De campagne wordt afgetrapt door middel van een live-uitzending via Facebook en YouTube vanuit de Pauluskerk in Baarn. De presentatie ligt in handen van Leo Fijten en Joanne Bijleveld.

Periodieke gift
Gebruiken maken van Overeenkomst Periodieke gift (voorheen Schenkingsakte)? Dan regelen wij dat graag (hier komt overigens geen notaris meer aan te pas).