Voorjaarstijdschrift over thema opstaan

De Protestantse Gemeente te Arnhem heeft voor de inwoners van Arnhem een speciaal voorjaarstijdschrift ontwikkeld: ‘Sta op’. Vanaf vrijdag 16 maart zijn de bladen verkrijgbaar bij verschillende afgiftepunten. Het doel van het tijdschrift is om mensen op een laagdrempelige manier te laten nadenken over zingeving in relatie tot het christelijk geloof.Opstaan
De verschillende betekenissen van het woord opstaan staan centraal in dit nummer. Pionier Gertjan de Vink deelt in een persoonlijk verhaal iets over de tegenslagen in zijn leven en zijn kijk op het paasverhaal.
Ook is het verhaal van Jeugdwerker Jan Jager te lezen, die met verschillende jongeren sprak over het thema opstaan. Daarnaast zijn kunstenaars uit de wijk Schuytgraaf in beeld gebracht met hun ochtendrituelen.

Het is de tweede keer dat de PGA een tijdschrift uitbrengt rond Pasen. Vorig jaar was het thema ‘hoop’.

Het tijdschrift is gratis af te halen bij het Rozet, het Kerkelijk Bureau (Rosendaalseweg 507) en de wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Arnhem.

Meer informatie over het tijdschrift? Kijk kan op pgarnhem.nl/voorjaarstijdschrift2018