Kick-off Monnik Mysterie 7 mei

Een spannende speurtocht voor kinderen, volledig in Middeleeuwse stijl. Ook dit najaar organiseert de Protestantse Gemeente Arnhem weer een Monnik Mysterie! Wil jij alvast meedenken met de organisatie? Kom dan naar de kick-off op maandag 7 mei. Met een groep enthousiaste mensen houden we die avond een brainstormsessie.Monnik Mysterie is een Middeleeuwse speurtocht voor kinderen van 8-12 jaar. De kinderen beginnen met een Middeleeuwse maaltijd, krijgen een verhaal te horen van een oude monnik bij een groot kampvuur en moeten uitdagende puzzels en opdrachten oplossen op een spannende locatie in het bos. De tocht is voor kinderen uit heel Arnhem, zowel binnen als buiten de kerk.

Tijdens de kick-off 7 mei zal Johan Blokland iets vertellen over de organisatie en zijn ervaringen van de vorige edities. Daarna gaan we zelf aan de slag met editie 2018. Er is volop ruimte om er een nieuwe, eigen draai aan te geven.

Ook als je nu niet kunt voorbereiden, maar wel tijdens de speurtocht zelf een bijdrage kunt leveren (vervoer, rol in speurtocht, maaltijd etc.) ben je welkom. Je komst en/of interesse kun je doorgeven aan: Johan Blokland of Jan Jager (06/28230746/janjagermail@gmail.com).

Wanneer: 7 mei
Waar: Rozet (3e etage, kamer 3.07, bij D3de Verdieping)
Tijd: 19.30 uur