Workshop Video voor de kerk in Rozet Arnhem (video) – 30 juni

, ,

Altijd al willen weten hoe je een goed filmpje in elkaar zet, maar weet je niet precies hoe dat moet? Of heb je gewoon behoefte aan een opfriscursus? Kom dan op zaterdag 30 juni naar de workshop Video voor de kerk van de Protestantse Gemeente Arnhem.  

Kracht van video
In deze workshop leggen we uit wat de kracht van video is en hoe je dit medium op een goede manier kunt inzetten. Ook geven we een aantal praktische handvatten mee: welk verhaal breng je in beeld? Welke beelden zijn geschikt voor video? En hoe zet je een video in elkaar? We zullen het proces stapje voor stapje doorlopen.

Wie
Theo Zijderveld en Lisa Petersen verzorgen deze workshop. Theo is communicatieadviseur van de PGA en heeft een eigen communicatieadviesbureau: Kerk & Communicatie. Lisa heeft een journalistieke achtergrond en werkt bij Kerk & Communicatie.

Inschrijven 
Meer informatie en inschrijven? Klik dan hier.