Spannend Monnik-mysterie – 13 oktober

,

Na het succes van voorgaande jaren willen we op zaterdag 13 oktober weer een Monnik Mysterie houden. Het is een spannende en super-actieve speurtocht voor kinderen van 8-12 jaar. Voor kinderen binnen en buiten de kerk, voor kinderen uit heel Arnhem (Zuid en Noord).

Middeleeuwse sfeer 
Het spel vindt plaats op een spannende locatie (bos) en de invallende duisternis en een monnik die een verhaal vertelt aan een groot kampvuur verhogen de ‘Middeleeuwse’ sfeer.

Kampvuur 
Rond 18.00 uur wordt begonnen met een middeleeuwse maaltijd (soep met brood) en daarna volgen verhaal en speurtocht. Na allerlei interessante ontmoetingen in het bos, met veel uitdagende puzzels en opdrachten komen de groepen terug bij het kampvuur. Daar eindigen we met muziek, liederen en spannende verhalen.

Contact 
Kinderen kunnen zich, individueel of in groepen,  aanmelden. Ouders kunnen voor meer informatie bellen of schrijven naar:

Jan Jager
Tel:  06-28230746
janjagermail@gmail.com

Voor deze activiteit zijn we op ook nog op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers die op de dag zelf willen meewerken (vervoer kinderen, rol spelen in speurtocht, het bereiden van een eenvoudige maaltijd, muziek maken of kampvuur bouwen)

Kijk voor meer informatie op de pagina van Monnik Mysterie 2018!