Bazaar 2022 DANKWOORD

, , , ,

De slogan “Mis het niet” heeft gehoor gevonden bij de vele kopers en bezoekers van de Bazaar op 15 oktober in de Nieuwe Kerk.

Op zaterdagmorgen voor 10.00 uur stonden er al meer dan 130 kopers voor de deur te wachten en dit gaf vanaf het begin al gelijk een grote drukte bij de verkoop en deze drukte ging de hele dag door. De bezoekers kochten veel klaarliggende spullen, koffie met gebak en erwtensoep. Dit heeft het geweldige bedrag van

€ 7.500,00 netto voor de Goede Doelen opgeleverd.

Wat een fantastisch resultaat!!!!!

’s Avonds hebben we met behulp van “verse” hulpploegen de kerkzaal en de meeste ruimten weer gebruiksklaar opgeleverd.

We kunnen terugzien op een geslaagde dag, die ook voor veel verbinding en ontmoeting in de Nieuwe Kerk heeft gezorgd.

Alle vrijwilligers wil ik nogmaals hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet en de wil om deze 1ste Bazaar “nieuwe stijl” in de Nieuwe Kerk tot een groot feest te maken en zij en u hebben ervoor gezorgd dat de Bazaar-cie alweer plannen maakt om in 2023 weer de Bazaar te gaan opzetten.

 

Namens alle medewerkers van de Bazaar,

Henk Sijbrandij