Verder kijken gaat weer starten!

, , ,

Verder kijken …gaat weer starten!

Deze groep bestaat uit kinderen van Arnhemse kerken en hun vrienden/vriendinnen. Samen gaan we 4 x op een woensdagmiddag van 1 tot 3 uur een bezoek brengen bij een organisatie waar je niet zomaar naar binnen loopt.

Dit jaar gaan we op 9 november naar het klooster Koningsoord op de rand van Arnhem en Oosterbeek. In januari 2023 hopen we naar het park Sonsbeek te kunnen gaan met een boswachter. Op 22 maart gaan we ervaren hoe het is om gehandicapt te zijn. En tot slot hopen we in juni op bezoek te gaan bij de Oranje kazerne in Schaarsbergen.

Zit je in groep 6,7, of 8? Heb je ook zin om mee te gaan?

Geef je dan op met naam, adres, mailadres en telefoonnr. dan hoor je zeker van ons!

Nicolien Bredenoord: nbredenoord@yahoo.com

of bij Gerra van Hunen: gerravanhunen@hotmail.com