Oh… wat is het jammer dat het maar niet lukt met de musical Jona op 21 januari. We keken er zo naar uit! Jona gaat dus niet door, helaas. Maar, we hebben een ander theater gevonden. Het heet: “een knuffel hebben we allemaal nodig”.

Heb jij ook wel eens een knuffel weggegeven en wilde je die later eigenlijk terug hebben omdat je de knuffel miste? Ja ??? of niet? De cabaretier Ruurd Walinga speelt een jongetje die veel knuffels weggeeft maar hij wil ze weer terug. Het jongetje loopt naar het bos en daar gebeurt van alles! Hij vindt daar misschien wel een kastanje, een blaadje, een tak….net zoals wij laatst bij de herfstbingo. Maar wat gaat hij daar dan mee doen? Ruurd gaat in ieder geval zingen.

Zaterdag 21 januari 2023, de show start om 17.00 uur en duurt een uur. Ouders en grootouders zijn welkom, vriendjes en vriendinnetjes ook! De kerk is op vanaf 16.00 uur.