Kerkperspectief

Nieuws, achtergronden en overdenkingen. Kerkperspectief is de belangrijkste informatiebron voor gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Arnhem.

We zouden u daarom van harte willen aanraden om een abonnement te nemen op dit maandelijkse kerkblad, zodat u geen relevante informatie (meer) over uw kerk in Arnhem mist. Iedereen die zich op wat voor manier ook verbonden voelt met de Protestantse Gemeente Arnhem, kan zich abonneren.

Van het kerkblad kunt u gratis gebruik maken. Jaarlijks ontvangt u een acceptgiro met de vraag om een vrijwillige bijdrage voor Kerkperspectief (voornamelijk voor de druk- en verspreidingskosten). Dit is dus niet verplicht.

Abonneren
Wilt u zich abonneren? Dan kunt u kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  1. Digitaal: Ontvang Kerkperspectief per e-mail
  2. Papier: Ontvang Kerkperspectief per post
  3. Allebei: ontvang Kerkperspectief per post en per e-mail

Hoe kunt u zich aanmelden? Via het aanmeldformulier onderaan de pagina. Heeft u geen internet? Dan kunt u een brief sturen naar Rosendaalseweg 507, 6824 KL Arnhem. Vermeld hierin uw adresgegevens en telefoonnummer.

Wie al abonnee van Kerkperspectief is, hoeft zich volgend jaar niet opnieuw aan te melden.

Meld u aan voor Kerkperspectief

De inhoud van dit formulier wordt rechtstreeks naar het Kerkelijk Bureau verstuurd en wordt uitsluitend gebruikt voor de administratie van Kerkperspectief en/of de digitale nieuwsbrief.