Jongeren

Zowel in wijk Zuid als in wijk Noord worden er activiteiten georganiseerd voor de jeugd en jongeren, op de zondagen en door de week.  Voor de allerkleinsten proberen we het dicht bij huis te organiseren.

Pizzaclub 
De oudere groepen zijn mobieler. Naast de wat meer reguliere activiteiten als kindernevendienst, jeugdkerk en catechese zoeken we ook nadrukkelijk steeds naar eigentijdse en aansprekende vormen van jeugd- en jongerenwerk.  Peutervieringen voor de allerkleinsten, Kliederkerk en Monnik Mysterie voor ouders met kinderen in basisschool leeftijd, Pizzaclub en de Bedrijvensafari voor de tieners zijn hiervan goede voorbeelden.

Belevingswereld 
Qua vorm en inhoud sluiten ze aan bij de leef- en belevingswereld van de jeugd van nu. En ze passen bij onze missie dat we met zinvolle activiteiten van betekenis willen zijn in het leven van jonge mensen.

Contact 
Wil je weten wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd voor jeugd- en jongeren, heb je verfrissende ideeën voor nieuwe activiteiten of heb je nog wat vrije tijd over? Neem dan contact met ons op.

Voor Arnhem Noord (Nieuwe Kerk) kun je een berichtje sturen naar jeugdouderling.noord@pgarnhem.nl